Elérhető az AGRON legújabb agrárdigitalizációt támogató alapcsomagja a PrecízióStart

Minden gazdaság életében eljön az a pillanat, amikor a digitalizáció útjára lép, vagyis elkezdi rendszerbe szervezni tevékenységeit, adatokat gyűjt és igyekszik egy olyan könnyen kezelhető struktúrát kidolgozni, ami kis befektetéssel rövidtávon eredményessé teszi. Az AGRON új alapszolgáltatása óriási segítséget nyújt abban, hogy a felmerülő akadályokat könnyen vegye a fejlődésre nyitott termelő, legyen akár haladó, vagy teljesen kezdő.

 

Komplex megoldás, egyszerű használat

A PrecízióStart alapszolgáltatás a legszükségesebb szolgáltatásokat tartalmazza a gazdaság digitalizációja szempontjából, mely nem csak pályázati és a kötelező követelményeknek való megfelelés szempontjából ideális, hanem a termelés optimalizálása szempontjából is. Az RTK pontos táblahatárok felvételétől, a legfrissebb műholdas NDVI térképek megtekintésén és drónos vizsgálatokon át a gépspecifikus kijuttatási tervek letöltéséig, számos mindennap hasznosítható információt szolgáltat. Az AGRONmaps-nek köszönhetően minden szerzett adat egy helyen tárolható és tekinthető meg a nap 24 órájában. Ezzel egy olyan “tábla felügyeleti” monitoring felületet nyújtunk, ami soha nem látott módon egyszerűsíti le a táblák és növényállományok megfigyelését, vizsgálatát. Az alapszolgáltatás minden eleme szervesen összetartozik, így a különálló adatforrások támogatják egymást.

Vegyük csak például a drónos, vagy műholdas alapokon meghatározott talaj, vagy levélmintavételi zónákat, melyek digitális térképként így utólag látványosan tudjuk a laboreredményeket hozzájuk csatolni. Ezáltal egyszerűen átlátható információ források alakulnak ki, melyek nem nélkülözik a széles spektrumú látásmódot.  Célunk, hogy a ma még bonyolult, rendszer szinten nem kompatibilis, szigetszerű megoldásokat leváltsuk egy egyszerű, interaktív platformra, ahol a gazdálkodó és a gazdaságot segítő szakemberek akár egyszerre is online képesek dolgozni, adatokat megosztani.  A támogató szoftver tehát az “info-layer” filozófiára épül, mely egy rétegszerűen létrehozható információs rendszer, így tetszés szerint végezhetünk elemzéseket. A rétegek lehetnek távérzékeléses forrásokból (műholdas, drónos) származó adatok, talajmintavételek ereményei, táblára vonatkozó időjárás előrejelzések és historikus adatok, kalkulátorok és importált struktúrák is. Fejlett letöltési funkcióinak köszönhetően, gépspecifikusan képes kijuttatási térképeket exportálni szórókeretre, vagy akár permeteződrónra is.

 

Ki számára érhető el?

Szolgáltatásaink a versenyképesség fejlesztését szem előtt tartó gazdálkodók számára nyújt hozzáadott értéket a termelésben. Javasoljuk, hogy vegyék igénybe a szakértőink által biztosított ingyenes konzultációt annak érdekében, hogy a gazdaság számára ideális, egyedi tervet dolgozzunk ki. A távérzékeléses, meteorológiai és egyéb gazdálkodást érintő adatok beszerzésétől, az adatfeldolgozáson és a vizualizáción át mindent komplexen elvégzünk, így csak az eredményeket és hasznos információkat kapja meg, nem szükséges bevonódnia annak folyamatába. Amennyiben saját drónt szeretne használni az adatgyűjtéshez, természetesen erre is van lehetőség.

Nem csak szoftver, megoldás

Ötvözi a szoftverek és a szakemberek tudását, hogy a fejlődésre nyitott termelők könnyen vegyék az akadályokat

 

Gazdaságra szabott ajánlatok

Fontosnak tartjuk, hogy az AGRONmaps felhasználói számára hasznot, hatékonyság növelést nyújtson az együttműködés, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden megrendelt szolgáltatást magas szinten végezzünk el, a legkevesebb idő alatt. Minden szerződött Partnerünk jogosult rendszeres konzultációra, ahol a kérdéseit felteheti. Ez segítséget nyújthat abban, hogy az AGRON megoldásait a leghatékonyabban ki tudja aknázni. Ezen felül a szolgáltatás része a szoftveres képzés és a legújabb funkciók bemutatása.

Kötelezettségek, pályázatok

Az alapszolgáltatáson felül igényelhető szolgáltatásaink listáját az agráriumban zajló trendeknek megfelelően tovább fejlesztettük. A fókusz főként az agrárdigitalizáción és fenntarthatóságon van, így kifejezetten a közelgő pályázatokra, AÖP követelményeknek való megfelelésre illetve a gazdaságok digitalizációjára koncentráltunk. Számos szolgáltatás rendelhető a jövőben a drónos távérzékelés mellett műholdas forrásból is, továbbá a komplex talaj-monitoring is elérhetővé válik a szoftverben, mellyel teljes értékű döntéstámogatási megoldásokat kínál Ügyfeleinknek.

Nem csak szoftver, megoldás

A PrecízióStart egy olyan megoldás, mely ötvözi a szoftverek és a szakemberek minden tudását és felhasználja arra, hogy mindkettőnek kizárólag az előnyeit tudja felvonultatni. A szoftverek, a feldolgozások, informatikai feladatok gyorsasága és precizitása és a telefonon elérhető szakember nem zárja ki egymást a jövőben,

telefonon és árazásban is elérhetőek vagyunk!

 

Amennyiben érdeklődik az AGRONmaps szoftver iránt, kérjük iratkozzon fel az első online bemutatóra!

 
Previous
Previous

Érkezik az AGRONmaps térinformatikai szoftver legújabb verziója!

Next
Next

Precíziós szakmai összefogás a minőségi bortermelésért Gyöngyösön